Kõik sanitaartehnika nõuanded abi D.R. kauplusest

D.R. Sanitaartehnika müüb väga laia valikut sanitaartehnika. Veevarustus, küttesüsteem ja kanalisatsioon – kõik vajalikud komponendid saate ühest kohast. Füüsilisi tooteid on võimalik oma käega katsuda Lembitu 6, 50406 Tartu ja kiirelt, ning mugavalt tellida läbi veebipoe dr-sanitaartehnika.ee

Meie ei müü ainult Teile sanitaartehnikat, vaid kindlustame ka hilisemalt vajavate varuosadegaBoileri küttekehad, WC-pottide sisud, segistid ja nende sisud varuosadena kohe saadaval meie laost. Hüdrofoorid, mis vajavad membraankotte on väga suures valikus meiel kohe kaupluses olemas. Uputatavad veeautomaadid on meil saadaval väga soodsa hinnaga. 
Salvkaevu pumpad mida on ülimalt lihtne kasutada.

Tooteid on üle 3000 nimetuse. Tooteid kompleteeritakse 7 päeva nädalas, kauplus on avatud samuti 7 päeva nädalas. Epoest toimub kaupade väljasaatmine esmaspäevast reedeni. Tarnime epoe tellimused üle Eesti. Tellimused mis on esitatud enne kella 15:00 väljastatakse kullerile veel samal tööpäeval. Tartu linna piires toimetame epoest tellitud kaubad kätte 25€ eest kahe tunni jooksul!

Sanitaartehnika müük Tartus
Shopping Cart
Scroll to Top