Sagedusmuundur IVR-10-030S 0,37-2,2kW 230V – 32926

321.00 

Availability: Only 2 left in stock

IBO IVR 10-030S 0,37-2.2 kW 12A / 230V

Intelligentne pumbakontroller, mudel IBO IVR 10-030S 0,37-2,2 kW on lihtsalt kasutatav juhtimis- ja kaitseseade ühefaasiliste (IVR-10S) või kolmefaasiliste (IVR-10T) sukelpumpade, pinnapealsete pumpade otseühenduseks pumbad, sukelpumbad jne võimsusega 1,1 KW kuni 2,2 KW (1,5 hj kuni 2,5 hj), säilitades konstantse, eelseadistatud veesurve toe, muutes pumba mootori pöörlemiskiirust. Mudelil IVR-10 S/T on palju töörežiime, kohanedes erinevate elektripaigaldistega.

Selle oluline omadus, mis eristab seda populaarsetest sisse- ja väljalülitusjuhtimisseadmetest, on:

Energiatõhusus IBO IVR 10-015S 0,37-2.2 kW : Võrreldes traditsioonilise veevarustusviisiga säästab pideva rõhuga veevarustussüsteem koos sagedusmuunduriga 30–60% energiat.

Lihtne kasutamine : lihtne käsitsemine, kõiki funktsioone saab lõpetada nupuvajutusega, pole vaja palgata programmeerimisspetsialiste

Töökindlus pikaajaliselt koostööd tegevate pumpade puhul : keskmine pöördemoment ja võlli kulumine vähenevad keskmise pöörlemiskiiruse vähenemise tõttu, mille tulemuseks on pikem pumba tööiga. Tänu sisseehitatud pehme käivituse ja seiskamise funktsioonile võimaldab seade eemaldada survelööke (survelöögi efekt tähendab äkilist rõhutõusu, mis kaasneb vedeliku voolu kiire peatamise või käivitamisega).

Põhjalik kaitse : süsteemil on kõige põhjalikum kaitsetehnoloogia ülevoolu, ülepinge, alapinge, lühise, blokeeritud rootorite jaoks, võimalus kaitsta pumpa kuivtöö eest, ilma et oleks vaja kaevu paigaldada sonde/andureid.

Võimalus ühendada kontrollereid pumbagruppidesse , kuni 6 pumpa. Gruppi juhitakse kasutaja poolt peakontrolleriks valitud tasemelt ning teised kohandavad töö vastavalt süsteemi nõuetele. Komplekti programmeerimine on äärmiselt lihtne ega vaja programmeerija koostööd.

RAKENDUS IBO IVR 10-020S 0,37-2.2 kW:

Mudel IVR-10S/T on kasulik kõikidel juhtudel, kui on vaja hoida süsteemis pidevat veesurvet ning juhtida ja kaitsta ühte pumpa, mis juhib erinevate elektripaigaldiste automaatset sisse- ja väljalülitamist.

EELDATAV TÜÜPILINE KASUTUS
  • majad / korterid / puhkemajad
  • talud
  • veevarustus kaevust
  • kasvuhoonete, aedade, põldude niisutamine
  • vihmavee kogumine ja kasutamine
  • tööstusseadmed

Võimsus W:

You may also like…

Shopping Cart
Scroll to Top