Põrandakütte sõlm ühele kontuurile RTL BOX – 21015

74.00 

Availability: Laos

RTL klapp põrandakütte jaoks.

RTL Box koos RTL klapiga on vajalik väikese põrandakütteringi loomise jaoks väikeste kuludega.

RTL ventiil on temperatuuri alandamise seade sooja põranda (madala temperatuuriga küttering) ühendamiseks radiaatori liiniga (kärge temperatuuriga kütte kontuur). Kui teil on vaja teha väikeses ruumis põrandaküte, näiteks vannitoa või köögis, siis mõnikord ei ole soovitav selleks katlaruumist eraldi haru teha ja luua eraldi sõlm põrandakütte vee temperatuuri alandamiseks koos tsirkulatsiooni pumbaga.

RTL karbi abil saate ühendada põrandaküttetorud radiaatoriküttega ja alandada temperatuuri põrandakütte jaoks vajaliku mugavustasemeni.

Komplekti kuulub: dekoratiivne välispaneel, termostaatpea temperatuuri valimise jaoks, kinnitusraam, kollektor, reguleeriv RTL ventiil mis juhib küttevee peale ja tagasivoolu temperatuuri.

Tuleb mõista,et selline süsteem töötab ainult radiaatorikütte töötamise ajal ehk kütteperioodil. Ühe kontuuriga põrandakütte süsteemi kasutamine ei võimalda küttesüsteemi automatiseerida ja on täisväärtusliku põrandaküttesüsteemi odav asendus. RTL Box ventiili kaudu ühendatava põrandaküttetoru maksimaalne pikkus ei ületa 105 meetrit, mis on ligikaudu 15m² põrandapinda, toru paigaldamise sammuga 15cm. Selline komplekt lahendab probleemi kuidas ehitada põrandaküte vannituppa.

Komplekti tehnilised andmed:

Esipaneeli mõõdud
Reguleeritav paigaldussügavus
Ruumi temperatuuri reguleerimise võimalus vahemik
Küttevedeliku temperatuuri jälgimine 20ºC kuni 48ºC
Toruühenduse otsad ¾ tolli eurokoonuse jaoks
Toruühenduste vahe 40mm
Maksimaalne töösurve 10bar
Maksimaalne töötemperatuur 110ºC

Paigaldusjuhend

Sulle võib meeldida ka…

Shopping Cart
Scroll to Top